Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Een portret van Hidde Hartelust Een portret van Hidde Hartelust Een portret van Hidde Hartelust

Hidde Hartelust

Partner – sinds 2019

“Niets is mooier dan door hard werken bedrijven en ondernemers te helpen groeien; ze door moeilijke tijden te loodsen en vervolgens ons gezamenlijke succes te vieren. Dat realiseren wij mede door onze levensinstelling. Wij zijn er over en weer voor elkaar. We geven én krijgen steun, in goede en in slechte tijden. Het is bij ons nooit ieder voor zich. Dat voelt goed, vertrouwd en veilig. Wat mij betreft zou de wereld dan ook een stuk opknappen van een beetje minder opportunisme en egoïsme.

Inhoudelijke analyse en argumentatie zijn essentieel in dit vak. Toch heb ik weleens een verkeerde inschatting van mensen gemaakt. Wat ik daarvan heb geleerd? Kritisch blijven is key! Dat, en luisteren naar mijn onderbuikgevoel. Dat zal ik niet snel meer negeren.

Met mijn jongens Ajax kijken in de Arena, hardlopen met de hond, koken en eten met vrienden of bevriende gezinnen: kinderen incluis. Graag. Heel graag zelfs! Dat zijn mooie dagen. Naast die winterdagen waarop ik wakker word in Oostenrijk met een dag skiën voor de boeg en de zomerdagen in Zuid-Spanje waar ik geniet van de zon, het eten en de cultuur.”

Linkedin