Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Een portret van Remco van den Heuvel Een portret van Remco van den Heuvel Een portret van Remco van den Heuvel

Remco van den Heuvel

Oprichter en partner – sinds 2004

“Bij 5square voeren betrokkenheid en langetermijnrelaties de boventoon. Daar ben ik trots op. Gezamenlijk belang staat ook in uitdagende tijden voorop! Het bewijs? (Ex-) CEO’s die weer meedoen in opvolgende fondsen. Want niets is leuker dan met ondernemers samen succesvol te worden en, nog veel langer dan de investering duurt, samen te werken.

Een passie voor dit werk kan tevens een valkuil zijn. Wanneer je té verliefd begint te worden op een propositie, bijvoorbeeld. Dan is het belangrijk niet te verzaken om kritisch te blijven en jezelf te blijven bevragen. En voldoende aandacht te besteden aan het creëren van een goed team in een portfoliobedrijf; nog zo’n aspect van dit vak dat je nooit moet onderschatten.

Mijn perfecte dag? Die begint met sport. Daarna praat ik de collega’s graag bij. Geef mij ook maar een stevige strategische discussie, een veelbelovende propositie en een diner met investeerders. In het weekend maak ik tijd vrij voor gezelligheid, sport, spel en een hapje & drankje.”

Linkedin