Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Een portret van Nick Huurman Een portret van Nick Huurman

Nick Huurman

Investment Director – sinds 2019

“Iedereen die hard werkt zou de mogelijkheid moeten krijgen om aan zijn of haar droom te mogen werken. Dat is waar ik in geloof, en waarmee ik impact wil maken. Met ons team en de fondsen zijn we daar perfect voor gepositioneerd.

Ik geniet van de manier waarop wij als team de uitdagingen binnen onze deelnemingen aangaan. Spannende momenten of tijdelijke tegenslag gaan we als een hecht team te lijf. En uiteindelijk komen we samen als winnaar uit de strijd. Daardoor groeien we elke dag. In fouten geloof ik niet zo. Wel in verkeerde verwachtingen en aannames. Het kan dan heel interessant en leerzaam zijn om die achteraf goed te analyseren.

Mijn perfecte dag begint, om de toon maar meteen te zetten, met een mooi zakelijk succes. Het liefst in een project waar we keihard voor hebben geknokt. Hij eindigt met een sportactiviteit en aansluitend een gezellige borrel of goed diner.”

Linkedin