Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Een portret van Mark Gitsels Een portret van Mark Gitsels Een portret van Mark Gitsels

Mark Gitsels

Oprichter en partner – sinds 2004

“Met veel ambitie, enthousiasme en energie zijn Remco en ik in 2004 from scratch gestart met 5square. Ik ben erg trots op wat we samen met ons team hebben bereikt. Hier hebben we de mogelijkheid om samen te werken met inspirerende mensen en heb ik de vrijheid om mijn dagen in te richten zoals ik dat graag wil. 5square is inmiddels een “way of life” voor mij.

Mijn perfecte dag is een zonnige dag die vroeg begint met een rondje hardlopen. Ben ik daarna lekker fris om een paar uurtjes te mailen en te telefoneren. De rest van de dag voer ik gesprekken met ondernemers van zowel bestaande als potentiële nieuwe deelnemingen over kansen en uitdagingen.

Ik zou graag zien dat mensen met baanbrekende ideeën niet geremd worden in hun creativiteit door bureaucratie en een tekort aan funding. Dat zou namelijk een grote bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van bijvoorbeeld milieuvraagstukken.

In het verleden heb ik mij weleens laten leiden door een te mooi verhaal. Hoewel de inhoud rationeel gezien juist was, gaf mijn gevoel aan dat er iets niet klopte. Toch gaf ik dat gevoel dan niet genoeg de ruimte. Tegenwoordig neem ik mijn gevoel serieus. Het is een mooi instrument, dat me kan behoeden voor verkeerde besluiten.”

Linkedin