Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Een portret van Rutger Nuij Een portret van Rutger Nuij Een portret van Rutger Nuij

Rutger Nuij

Investment Director – sinds 2015

“Ik haal energie uit de mensen om mij heen – mooie, loyale en ambitieuze mensen – en de uitdagingen waar we samen doorheen willen. Dat kunnen we met het heft in eigen hand. Wij zijn aanvallers!

Mijn grootste ‘fouten’ zie ik als mijn meest waardevolle lessen, waar ik dankbaar voor ben en die ik voor geen goud had willen missen. Ze betekenen groei. Een voorbeeld: door bij grote bedrijven te werken, kwam ik erachter dat hun aanpak niet bij de mijne past. Wat past dan wel? Het hebben van dezelfde agenda en veel pragmatisme. Dat maakt het realiseren van resultaat een stuk gemakkelijker.

Het is een bekende uitspraak van Gandhi: “Wees de verandering die je in de wereld wil zien.” Ik beschouw mezelf niet als zo’n wereldverbeteraar, maar voel wel een gedeelde verantwoordelijkheid om deze plek voor iedereen wat aangenamer te maken. Ik vind het daarom belangrijk om elk mens met vriendelijkheid te benaderen.

’s Ochtends sta ik graag vroeg op, zo kan ik gezellig ontbijten met mijn dochter. Op een perfecte dag pak ik daarna een uurtje om eens goed na te denken over een complexe situatie. De beste uitkomst? Dat is er natuurlijk een waarbij iedereen wint. Daarna lekker naar buiten met integere, warme en open mensen. Tussendoor veel smeren, op een perfecte dag schijnt de zon immers flink op de Italiaanse piste. We eindigen de dag met een goed glas.”

Linkedin