Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Een portret van Joep Lubberdink

Joep Lubberdink

Investment Manager - sinds 2021

“Bij 5square ondersteunen we ondernemers in het realiseren van hun ambities, door hen uit te dagen de onderneming te laten groeien en uitbreiden of juist op de rem trappen wanneer nodig. Openheid en ambitie staan daarbij centraal. Ik geloof in samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen om gezamenlijk succesvol te zijn.

Mijn corporate finance achtergrond en Achterhoekse wortels helpen mij om met een scherpe en nuchtere blik naar investeringskansen te kijken. Ik werk graag pragmatisch en gezamenlijk toe naar strategische beslissingen, gebaseerd op zowel inhoudelijke analyse als het geloof in ondernemerschap.

Het leukste is wanneer je als team de eindstreep haalt, je kan terugkijken op een succesvolle samenwerking en bovenal veel plezier hebt gehad. Zo heb ik van begin tot einde een marathon samen met m’n broer gerend.

’s Ochtends start ik de dag graag met sporten: hardlopen, wielrennen, kickboksen of schaatsen. Daarna krijg ik nieuwe energie van gesprekken met ondernemers of door het oplossen van een ingewikkeld vraagstuk met het team. Een perfecte dag sluit ik net zo lief af in het Concertgebouw als op de tribune van De Graafschap, met als gemene deler te worden omringd door mensen met dezelfde passie.”

Linkedin