Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Voorpagina engels

Path 6

0

Wij investeren niet in projecten. We investeren in mensen. Onze goede intuïtie en mensenkennis zijn daarom de belangrijkste facetten van ons werk. 5square is ervan overtuigd dat bovengemiddelde resultaten behaald worden door een duurzame strategie. Een duurzame strategie is er een die zowel maatschappelijke als financiële opbrengsten oplevert. Als investeerder betekent dit dat het rendement voor alle partijen een afspiegeling moet zijn van de kosten en opbrengsten; aan alles hangt een prijskaartje. De toewijding en de mindset van de ondernemer zijn essentieel in het ontwikkelen van een op duurzaamheid gerichte strategie. Zowel hij als de investeerder zullen een kritische houding moeten aannemen en zich bewust moeten zijn van de rol die zij spelen in de samenleving. Vertrouwen, betrokkenheid en transparantie: samen vormen zij een cultuur waarin mensen, middelen en kapitaal hun grootste potentieel kunnen bereiken; een bodem waaruit energieke, innovatieve en optimistische bedrijven kunnen groeien. Bedrijven die in staat zijn verantwoorde risico’s te nemen en een gezond rendement te behalen.

0

Minderheids- en meerderheidsaandelen Snelgroeiende bedrijven Gamechangers in de vroege en volgende fase Bedrijven aan de vooravond van grote veranderingen Herstructurering Buy-out van volwassen bedrijven Markten in transitie Bedrijven uit de Benelux met internationale ambities of posities Investeringsbereik: 1-10 miljoen aandelenbelangen Grotere investeringen met mede-investeerders Wij hebben het al meegemaakt. Wij weten hoe het voelt; de spanning, het enthousiasme. De prikkel die nieuwe kansen met zich meebrengen. De sensatie van grote veranderingen die eraan zitten te komen. De ‘buzz’. De adrenaline. De eindeloze werkdruk. De stress wanneer de dingen niet gaan zoals gepland. De ups en downs. De relaties die op de proef worden gesteld. De relaties die dat niet overleven. De moeilijkheden van een onzeker economisch klimaat. De uitdagingen. De oplossingen. De doorbraken. De smaak van succes. Met 5square als investeerder, heb je een pragmatische ondernemer aan je zij die focus, visie en resultaten meebrengt. Dat, en een flinke dosis positieve energie. Ja, we leveren kapitaal, maar veel belangrijker: wij worden je partner. Wij doen niet alsof we meer afweten van jouw vakgebied dan jijzelf. Wij zijn er om je te ondersteunen. 24 uur per dag.

0